چه کسانی نباید پیاز بخورند؟
به گزارش وبلاگ پنجره، مصرف پیاز اهمیت و نقشی اساسی در کاهش خطر بیماری های قلبی دارد، اما مصرف آن برای گروهی از افراد ممنوع است.

به گزارش به نقل ازاسپوتنیک، ناتالیا نفدووا متخصص تغذیه می گوید که پیاز حاوی ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر و بسیاری از مواد مغذی گیاهی است.
نفدووا اضافه کرد: پیاز به علت ترکیب منحصر به فرد، فرآیند های التهابی را در بدن سرکوب می نماید و سیستم ایمنی بدن را تقویت می نماید.
وی اضافه کرد: پیاز علاوه بر داشتن ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین C و ویتامین B، فیبر ها و بسیاری از مواد گیاهی از جمله فلاونوئید ها که به اسم آنتی اکسیدان عمل می نمایند بعلاوه باعث کاهش و سرکوب فرآیند های التهابی در بدن می گردد.
این پزشک متخصص ادامه داد: پیاز علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش خطرات بیماری های قلبی عروقی، دیابت و تومورها، طعم آن به کاهش مصرف نمک هم یاری می نماید.
وی در عین حال، هشدار می دهد که پیاز به اسم دارویی که فقط قابل مصرف است در نظر گرفته نمی گردد و تاکید می نماید که سبزیجات باید به طور منظم مصرف شوند. تنها نکته منفی بوی پیاز است که فقط از دهان خارج نمی گردد، بلکه از منافذ پوست هم خارج می گردد.
در عین حال به افرادی که از مسائل سلامتی مانند سندرم روده تحریک پذیر، ورم معده یا سوزش سر دل رنج می برند بهتر است که از مصرف آن خودداری کند.
7 علت برای قرار دادن پیاز در رژیم غذایی
دیابتی ها پیاز بخورن
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان