طرز تهیه سالاد پانزانلا ایتالیایی، خوشمزه و ساده

به گزارش وبلاگ پنجره، سالاد ها انواع و اقسام بسیار مختلفی دارند و شما می توانید با انواع سبزیجات سالاد ها را تهیه کنیدو از طعم بی نظیر آن در کنار دیگر غذا ها و یا به عنوان یک غذای اصلی لذت ببرید.

طرز تهیه سالاد پانزانلا ایتالیایی، خوشمزه و ساده

سالاد پانزانلا یک سالاد خرد شده توسکانی است که از نان تست و پیا زو گوجه فرنگی تهیه می گردد و اغلب در تابستان به همراه خیار و گاهی ریجان و زیتون و سرکه سرو می گردد و همینچنین این سالاد در منطقه ها مرکز ایتالیا بسیار محبوب است. این سالاد در فرن 16 تهیه شده است.

اگر اندازهی نان تست بیات شده در منزل دارید می توانید به سادگی با چند قلم مواد به راحتی این سالاد خوشمزه را تهیه کنید.

مواد لازم

گوجه فرنگی 500 گرم

برگ ریحان تازه 1 پیمانه

خیار 1 عدد

نان تست 5 عدد

پیاز قرمز 1 عدد

روغن زیتون 4 ق غذا خوری

سرکه 2 ق غذا خوری

سیر 1 حبه

نمک، فلفل سیاه به اندازه لازم

طرز تهیه سالاد پانزانلا

مرحله اول: آماده سازی نان تست

ابتدا باید نان تست ها را برش مکعبی بزنید می توانید دور تا دور قهوه ای نان را بگیرید و بعد برش بزنید و بعد فر را با دمای 180 درجه گرم کنید و نان ها را داخل یک کاسه ریخته و با1 ق غذا خوری روغن زیتون مخلوط کنید و هم بزنید و داخل سینی فر ریخته و برای 10 دقیقه در فر قرار دهید تا تست گردد و اگر فر ندارید می توانید داخل تابه با حرارت کم تفت دهید تا طلایی و برشته گردد.

مرحله دوم: آماده سازی گوجه

در ادامه باید 1 عدد از گوجه فرنگی ها را بشورید و به صورت مکعبی ریز خرد کنید و به آن 1 ق جای خوری نمک بزنید و خوب مخلوط کنید و هم بزنید و برای 15 دقیقه صبر کنید حالا برای تهیه سس باید گوجه فرنگی را له کنید و به همراه سیر رنده شده و روغن زیتون و سرکه و ادویه ها خوب مزه دار کنید و هم بزنید.

مرحله سوم: تهیه سالاد پانزانلا

در ادامه باید مابقی گوجه فرنگی ها را نیز برش بزنید و به همراه خیار و پیاز خلالی شده داخل یک کاسه بریزید و نان تست را اضافه کنید و از سس تهیه شده روی مواد بریزید و هم بزنید و برای 30 دقیقه سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا مزه سس به خورد مواد برود و بعد سرو کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت سالاد پانزانلا

برای خوشمزه تر شدن می توانید از کمی سس خردل نیز در تهیه سس مخصوص این سالاد بهره ببرید.

اندازه گوجه فرنگی و نان تست باید از بقیه مواد بیشتر باشد.

به نسبت 3 به یک روغن زیتون و سرکه را اضافه کنید.

اگر طعم و مزه سیر را دوست ندارید می توانید از پودر سیر یا موسیر نیز بهره ببرید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه سالاد پانزانلا ایتالیایی، خوشمزه و ساده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد پانزانلا ایتالیایی، خوشمزه و ساده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید