تهیه پیتزا به سبک فست فودی ها چه راز و رمزی دارد؟

به گزارش وبلاگ پنجره، تهیه پیتزا به سبک فست فودی ها قلق ها و ترفندهایی دارد که وقتی آنها را ندانید، هیچ وقت در خانه نمی توانید طعم پیتزا را رستورانی کنید! در این مطلب قصد داریم تمامی ترفندهای شف های فست فودی در پخت پیتزا را به شما آموزش دهیم؛ همراه ما باشید.

تهیه پیتزا به سبک فست فودی ها چه راز و رمزی دارد؟

تهیه پیتزا به سبک فست فودی ها

1. خمیر پیتزا (کراست حرفه ای پیتزا)

از خمیر پیتزا آغاز می کنیم. طعم خمیر پیتزا، ضخامت و میزان پف آن مهم است. نکته ای که باید در نظر بگیرد آن است که خمیر پیتزا نباید زیادی ضخیم و نرم باشد؛ شما احتیاج دارید به یک خمیر با ضخامت مناسب (حدبیشتر 1 سانتیمتر) و همچنین طعم خوب بدون ترشیدگی!

مواد لازم
آردیک و نیم پیمانه
ماست نصف پیمانه
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
نمک1 قاشق چایخوری
تخم مرغ1 عدد
روغن مایع2 قاشق سوپخوری

روش تهیه:

  • درون کاسه ای آرد، نمک، ماست، بکینگ پودر، تخم مرغ و روغن را بریزید و مخلوط کنید.
  • پس از آن مقداری ورز بدهید. (این خمیر حالت چسبندگی دارد؛ در عوض فوری است و احتیاجی به استراحت ندارد.)
  • خمیر را کف ظرف پیتزایتان پهن کنید.
  • بعد از اینکه خمیر را پهن کردید روی آن چنگال بزنید و 2-3 دقیقه داخل فر (دمای 180 درجه سانتیگراد) قرار بدهید تا خمیر پیتزای شما حباب کند و کمی پخته گردد.
  • سپس آن را چیدمان کنید؛ در ادامه کامل شرح داده ایم.

2. سس مخصوص پیتزا به سبک فست فودی ها

ترفند بعدی فست فودی، استفاده از سس مخصوص برای پیتزاهاست که آنها خودشان در مقدار زیاد تهیه می نمایند.

برای تهیه یک سس ویژه و ارجینال مراحل زیر را دنبال کنید تا متوجه تفاوت و عطر محشر این سس بشوید:

  • کمی روغن زیتون (حتما روغن زیتون!) و پوره دو حبه سیر را در تابه بریزید و کمی تفت دهید.
  • بعد یک پیاز عظیم ریز خرد شده یا رنده شده را اضافه نموده و تفت دهید؛ وقتی پیاز سبک شد، پوره یا رنده پنج عدد گوجه متوسط را به تابه اضافه کنید.
  • وقتی تقریبا آب گوجه کشیده شد، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و 2 قاشق غذاخوری سس کچاب را به مواد اضافه کنید.
  • 2-3 دقیقه بعد، یک قاشق مرباخوری شکر، کمی نمک، فلفل سیاه یا قرمز، آویشن، اورگانو (اورگانو همان آویشن نیست و امروزه در بیشتر ادویه فروشی های عظیم موجود می باشد! حتما تهیه کنید) اضافه نموده و مخلوط کنید.
  • در تابه را گذاشته و اجازه دهید با حرارت متوسط کمی بیشتر پخته گردد و به غلظت مناسبی برسد. (قوام سس باید نه زیاد شل و نه زیاد سفت باشد)

.. تهیه پیتزا به سبک فست فودی ها ..

3. چاشنی های تاپینگ پیتزای فست فودی چیست؟

تاپینگ های پیتزاها بسیار متنوع هستند؛ اولین تاپینگ (مواد رویی) پیتزا در جهان چند برگ ریحان و چند حلقه گوجه و چند تکه پنیر پیتزا بوده است. (همان پیتزای مارگاریتا که خیلی هم مطمئن نیستیم آیا پنیر پیتزا داشته است یا بعدا به آن اضافه شده است!)

بهرحال شما از هر موادی برای پیتزا استفاده می کنید، احتیاج به طعم سازی دارید؛ چاشنی هایی که در مواد گوشتی پیتزا استفاده می گردد نقش بسیار کلیدی و مهمی در طعم نهایی پیتزا دارد؛ برای مثال شما حتما باید از آویشن بهره ببرید. (البته استفاده بیش از حد از آویشن، باعث تلخی مواد می گردد)

اما نکته کلیدی، استفاده از یک ادویه مخصوص پیتزا می باشد که با استفاده از این ادویه می توانید طعم پیتزای خود را خیلی بیشتر از فست فودی ها هم خوشمزه کنید؛ چه ادویه ای؟ در این مطلب بخوانید: طرز تهیه ادویه ایتالیایی معطر و عالی

4. پنیر پیتزا و راز کش آمدن آن

بدون تعارف، مارک پنیر بسیار مهم است! پس حتما از برند پنیر پیتزای خوبی بهره ببرید. یک پنیر پیتزای خوب باید پرچرب و تازه باشد. (برای پیتزا خوردن رژیم را کنار بگذارید!)

اما چکار کنیم تا پنیر پیتزا کش بیاید؟

ترفندهای این کار را به شما خواهیم گفت:

  • اول آنکه، همه پنیر را یکجا روی پیتزا نریزید! در دو مرحله این کار را انجام دهید؛ ابتدا مقداری از پنیر را روی تاپینگ پیتزا بریزید و آن را داخل فر قرار دهید. وقتی تقریبا پیتزا به انتهای پخت رسید، مابقی پنیر را روی آن ریخته و داخل فر قرار دهید تا به خوبی پنیر آب گردد.
  • هنوز تمام نشده! ترفند دوم: کمی آب روی سطح پنیر اسپری کنید و بعد آن را داخل فر قرار دهید تا پنیر خشک و ترد نگردد. با این کار پنیر پیتزای شما بسیار نرم و کشدار خواهد شد.

.. تهیه پیتزا به سبک فست فودی ها ..

5. چیدمان اصولی پیتزاها

  • خمیر را به ضخامت نیم سانتیمتر باز نموده و در سینی مخصوص قرار دهید.
  • چند چنگال داخل خمیر بزنید تا پخت به خوبی رخ دهد.
  • 2 دقیقه خمیر داخل فر برود و کمی بپزد.
  • خمیر را بیرون بیاورید و روی سطح آن را کاملا با سس بپوشانید.
  • پس از آن کمی پنیر پیتزا روی سس بپاشید. (خیلی کم و صرفا به این دلیل که مواد به نان بچسبند)
  • مواد تاپینگ را روی پنیرها بریزید و خوب پخش کنید.
  • در آخر همانطور که شرح دادیم، نصف پنیر را روی آن بپاشید، کمی آب روی آن اسپری کنید و در فر قرار دهید تا به مدت 30 دقیقه بپزد.
  • سپس، پیتزا را بیرون آورده و مابقی پنیر را روی آن ریخته، روی تمامی سطح پنیر، آب اسپری کنید و 7-8 دقیقه نیز زمان دهید تا پنیرها ذوب شوند.

این پیتزا عالی می شه!

نوش جان . . .

سخن آخر

امیدواریم از این مطلب استفاده لازم را برده باشید. حتما این پیتزا را در خانه تهیه کنید و نتیجه را با ما در میان بگذارید. شما همچنین می توانید طرز تهیه انواع پیتزا ایتالیایی و آمریکایی را نیز در وبلاگ پنجره آموزش ببینید.

منبع: setare.com

به "تهیه پیتزا به سبک فست فودی ها چه راز و رمزی دارد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تهیه پیتزا به سبک فست فودی ها چه راز و رمزی دارد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید