با 7 خوراکی خون خود را رقیق کنید

به گزارش وبلاگ پنجره، ایجاد لخته های خونی در راستا عروق خونی اندام ها، باعث اختلال جریان خون شده و درنتیجه منجر به انسداد نسبی یا کامل عروق خونی می شود.

با 7 خوراکی خون خود را رقیق کنید

لخته شدن خون قابل پیشگیری و درمان است. یک قدم برای نزدیک شدن به درمان و پیشگیری از این عارضه، تغییرات در رژیم غذایی است. بعضی از مواد غذایی خطر تشکیل لخته خون را افزایش می دهد درحالی که بعضی دیگر با کاهش خطر ابتلا به این عارضه در ارتباط است. در این مطلب از وبلاگ پنجره با 7 غذای رقیق نماینده خون آشنا می شوید.

آب

کم شدن آب بدن می تواند خود با خطر لخته شدن خون و غلیظ شدن آن رابطه داشته باشد. مطمئن باشید که هیدراته هستید. نوشیدن حداقل شش تا هشت لیوان آب در روز برای پیشگیری از این عارضه لازم است.

انگور قرمز

مطالعات اجرا شده در دانشگاه ویسکانسین، حاکی از آن است که انگور قرمز حاوی فلاونوئیدها برای جلوگیری از لخته شدن خون به وسیله ساخت پلاک است.

سیر

سیر خاصیت رقیق نمایندگی خون را دارد و مصرف آن به طور منظم باعث جلوگیری از لخته شدن خون می گردد. البته با پزشکتان در خصوص میزان مصرف سیر مشورت کنید. اگر شما از داروهای رقیق نماینده خون استفاده می کنید. چون سیر می تواند با مصرف این داروها تداخل ایجاد کند.

روغن زیتون

یک مطالعه که نتایج آن در مجله تغذیه بالینی آمریکا منتشرشده، حاکی از آن است که فنول ها در روغن زیتون برای جلوگیری از لخته خون موثر است. علاوه بر این، این روغن علاوه بر اثر حفاظتی بر روی سرخرگ های بدن، چسبندگی پلاکت های خون را به تاخیر می اندازد و میزان ترومبوکسان را که از عوامل افزایش دهنده چسبندگی پلاکت هاست، کاهش می دهد. نمونه شاخص این اثر مفید رژیم غذایی مدیترانه ای است که غنی از زیتون، ماهی، سیر یا حبوبات و سبزی است و به همین دلیل است که آمار مبتلایان به بیماری های قلبی عروقی در کشورهای حاشیه دریای مدیترانه به کمترین میزان رسیده است.

کیوی

محققان دانشگاه اسلو ثابت نموده اند در افرادی که روزانه 2 تا 3 عدد کیوی می خورند، فعالیت پلاکت های خون کمتر است و بنابراین این افراد با کاهش خطر ابتلا به لخته شدن خون روبرو هستند. خوردن کیوی بعلاوه به کاهش میزان کلسترول یاری می نماید.

سبزیجات برگ دار

اگرچه این سبزیجات حاوی ویتامین K بوده و خاصیت رقیق نمایندگی خون را دارند، اما اگر شما داروی رقیق نماینده خون مانند وارفارین دریافت می کنید، باید برای میزان مصرف این داروها با پزشکتان مشورت کنید. در بسیاری از موارد پزشکان شما را مجاب به اجتناب از مصرف این سبزیجات می نمایند.

چای

چای چه به صورت سبز یا سیاه، با دارا بودن ترکیبات مفید و موثر، مانع تجمع پلاکت ها و فراوری ترمبوکسان شده و قابلیت حل شدن لخته های ایجادشده را افزایش می دهد. از جمله ترکیبات تاثیر گذار در چای، می توان به کاتچین اشاره نمود که نه تنها هم تراز آسپرین از تجمع پلاکت ها جلوگیری می نماید، بلکه از تکثیر سلول های ماهیچه ای صاف دیواره شریان ها نیز که تحت کلسترول بد، فراوری و منجر به تشکیل پلاک در دیواره سرخرگ ها می گردد، تا میزان ای جلوگیری می نماید.

پیشنهاد مطالعه: مطلب اگر این 5 نشانه را دارید هرگز پنیر نخورید را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "با 7 خوراکی خون خود را رقیق کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با 7 خوراکی خون خود را رقیق کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید