امحاء 64 تُن گوشت غیر بهداشتی در استان کرمانشاه

به گزارش وبلاگ پنجره، با اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی در نوروز امسال 64 تن گوشت غیر بهداشتی در استان کرمانشاه امحا شد.

امحاء 64 تُن گوشت غیر بهداشتی در استان کرمانشاه

مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: طرح تشدید نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی از 14 اسفند آغاز شد و تا 16 اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

حسین حیدری گفت: 30 گروه نظارتی و بازرسی بهداشتی در استان برای کنترل و نظارت بیشتر بر فرایند تولید، تهیه، نگهداری و توزیع فرآورده های خام دامی، مشغول ارائه خدمات هستند.

از ابتدای اجرای این طرح تا پایان 13 فروردین 8 هزار 747 بازدید از انواع انبار ها سرد خانه ها، مراکز قطعه بندی، بسته بندی و کشتارگاههای دام طیور انجام شد که 15 واحد متخلف غیر بهداشتی به مراجع قضائی معرفی و اندازه 64 تن و 750 کیلو گرم انواع گوشت ضبط و به طریق کاملا بهداشتی امحاء شد.

در این مدت 15 هزار و 747 راس گوسفند بره و بزغاله، 3 هزار و 698 راس گاو، 2 میلیون و 923 هزار و 922 قطعه طیور در کشتارگاه های دام و طیور استان ذبح شد که از این تعداد 2 تن و 813 کیلو گوشت انواع دام و 72 تن و 76 کیلو گرم گوشت مرغ در کشتارگاه ها نیز به صورت کاملا بهداشتی امحاء شد.

حیدری به شهفرایندان توصیه کرد فرآورده های خام دامی را از مراکز مجاز زیر نظارت دامپزشکی تهیه و از مصرف گوشت کشتار غیر مجاز پرهیز کنند.

مردم در صورت مشاهده تخلف، موارد را به شماره 1512 و سامانه پیامکی 100010001512 اعلام کنند.

وبلاگ پنجره کرمانشاه کرمانشاه

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "امحاء 64 تُن گوشت غیر بهداشتی در استان کرمانشاه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "امحاء 64 تُن گوشت غیر بهداشتی در استان کرمانشاه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید