همکاری های علمی و آموزشی دانشگاه تبریز و دانشگاه غازی ترکیه توسعه می یابد

به گزارش وبلاگ پنجره، با امضای قرارداد همکاری بین دانشگاهی بین روسای دو دانشگاه تبریز و غازی (Gazi) ترکیه، همکاری های علمی و آموزشی دو دانشگاه توسعه می یابد.

همکاری های علمی و آموزشی دانشگاه تبریز و دانشگاه غازی ترکیه توسعه می یابد

به گزارش خبرنگار استان های وبلاگ پنجره، پروفسور موسی ییلدیز رییس دانشگاه غازی (Gazi) کشور ترکیه، پروفسور احسان قلندر اوغلو معاون آموزشی رییس دانشگاه غازی کشور ترکیه و پروفسور سلیمان تکللی رییس دانشکده فناوری غازی کشور ترکیه با حضور و در ملاقات با رئیس و جمعی از مدیران دانشگاه تبریز، راه های توسعه همکاری مشترک دانشگاهی را مورد آنالیز قرار دادند.

صفر نصرالله زاده، رییس دانشگاه تبریز، در این نشست ضمن خیر مقدم به رئیس دانشگاه غازی ترکیه و هیات همراه وی با تاکید بر اینکه کشور ایران و ترکیه در گذشته های دور و این روز ها به خاطر وجود مشترکات فرهنگی، تاریخی و دینی همواره رو به توسعه بوده است، توضیح داد: مشترکات دو کشور باعث می گردد که همکاری های این دو کشور در حوزه های مختلف با بهره گیری حداکثری از ابزار دیپلماسی علم و فناوری رو به توسعه باشد.

وی در ادامه با بیان اینکه دانشگاه غازی یکی از دانشگاه های قدیمی با قدمت 100 ساله، بزرگ و تاثیرگذار کشور ترکیه به شمار می رود، اضافه کرد: امکانات، ظرفیت ها و توانمندی های زیادی در این دانشگاه وجود دارد و به علت همین پتانسیل ها، دانشگاه تبریز آماده توسعه همکاری های مشترک علمی و آموزشی با دانشگاه غازی است.

رییس دانشگاه تبریز، در بخش دیگر سخنان خود، توسعه دیپلماسی علم و فناوری با دیگر دانشگاه های جهان و به ویژه با دانشگاه های کشور های همسایه و دوست را از جمله راهبرد های کلان این دانشگاه بر اساس سیاست های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بیان نمود و گفت: این توسعه همکار ها می تواند در حوزه های، چون تبادل استاد و دانشجو، تشکیل گروه های آموزشی و پژوهشی مشترک، اجرای طرح های تحقیقاتی، برگزاری دوره های مشترک آموزشی، استفاده از ظرفیت و توانمندی های آزمایشگاهی، فرصت مطالعاتی، انتشار کتاب، مقاله و مجله مشترک و ... باشد.

پروفسور موسی ییلدیز رییس دانشگاه غازی کشور ترکیه هم ضمن ابراز خرسندی از حضور خود و هیات همراه وی در دانشگاه تبریز گفت: دانشگاه تبریز از قدیمی ترین و جامع ترین دانشگاه های ایران است که با حضور در این دانشگاه و آشنایی با توانمندی های آن به یقین می توان همکاری های مشترک را در حوزه های مختلف توسعه داد.

وی در ادامه ضمن اعلام آمادگی توسعه همکاری علمی و آموزشی دانشگاه غازی با دانشگاه تبریز گفت: با امضای قرارداد همکاری مشترک، توسعه همکاری علمی و آموزشی دو دانشگاه در بخش های مختلف از جمله تبادل استاد و دانشجو، برگزاری دوره های مشترک، اجرای طرح تحقیقاتی و ... شتاب بیشتری خواهد گرفت.

سعید شجاعی، مدیر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه تبریز نیز با اشاره به اهداف سفر هیئت رییسه دانشگاه غازی کشور ترکیه از دانشگاه تبریز گفت: این سفر بیشتر با هدف عقد قرارداد همکاری بین دانشگاهی و نیز تفاهم نامه تبادل اروپایی اراسموس پلاس و انجام مذاکرات در مورد راه های ایجاد تعاملات عملیاتی است.

به گفته وی هم اکنون دانشگاه تبریز با بیش از 200 دانشگاه جهان تفاهم نامه همکاری های علمی و آموزشی دارد که بیشترین تعداد آن با دانشگاه های کشور ترکیه است.

بر پایه همین گزارش؛ امضای توافق نامه همکاری های مشترک و بازدید از بخش های مختلف دانشگاه تبریز از جمله دانشکده مهندسی مکانیک و پردیس نوآوری و فناوری دانشگاه تبریز از جمله دیگر برنامه های رییس دانشگاه غازی و هیات همراه وی بوده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "همکاری های علمی و آموزشی دانشگاه تبریز و دانشگاه غازی ترکیه توسعه می یابد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "همکاری های علمی و آموزشی دانشگاه تبریز و دانشگاه غازی ترکیه توسعه می یابد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید