با طرز تهیه نان زمل اتریشی آشنا شوید

به گزارش وبلاگ پنجره، نان زمل یکی از انواع نان های خوشمزه اتریشی می باشد که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد

با طرز تهیه نان زمل اتریشی آشنا شوید

مواد لازم نان زمل

آرد گندم 3 پیمانه

ماست یا خامه صبحانه⅓ پیمانه

آب ولرم⅓ پیمانه

تخم مرغ1 عدد

کره1 قاشق غذاخوری

بهبود دهنده1 قاشق چایخوری

شیره انگور1 قاشق غذاخوری

خمیر مایه1 قاشق غذاخوری

شکر1 قاشق مرباخوری

شیر2 قاشق غذاخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه نان زمل

مرحله اول

برای تهیه نان زمل خانگی در ابتدای کار کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب گردد. در ادامه شکر را به همراه خمیر مایه و آب ولرم درون یک کاسه مناسب ریخته و مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

حالا روی کاسه را با درپوش پوشانده، سپس اجازه می دهیم خمیر مایه به مدت 10 دقیقه استراحت کند تا به عمل بیاید. پس از گذشت این زمان تخم مرغ را به همراه کره آب شده و خمیر مایه به عمل آمده درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

در ادامه شیره انگور را به همراه ماست و بهبود دهنده به کاسه اضافه نموده و با همزن دستی هم می زنیم تا مایه کاملا یکدست گردد. حالا آرد را به همراه نمک درون الک می ریزیم و 3 مرتبه الک نموده، سپس به کاسه می افزاییم.

مرحله چهارم

حالا شیر را کنترل شده به کاسه اضافه نموده، سپس ورز می دهیم، زمانی که خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبد حاصل شد، اضافه کردن شیر را متوقف می کنیم. در ادامه از خمیر چانه های 80 گرمی جدا می کنیم.

مرحله پنجم

حالا روی چانه ها را با کیسه فریزر چرب شده پوشانده و اجازه می دهیم به مدت 15 دقیقه استراحت نمایند تا حجم بگیرند. پس از گذشت این زمان چانه ها را به شکل قایق فرم می دهیم و مقداری آرد روی آنها الک می کنیم.

مرحله ششم

در ادامه روی خمیرها را با تیغ شکاف های عمیقی ایجاد می کنیم، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و مقداری آرد پاشی می کنیم. حالا خمیرها را درون سینی فر با فاصله از هم قرار می دهیم و روی آنها را با کیسه فریزر می پوشانیم.

مرحله هفتم

حالا اجازه می دهیم خمیر به مدت 1 ساعت دیگر استراحت کند تا حجم آن دو برابر گردد. 15 دقیقه قبل از اتمام استراحت خمیر، فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن نموده، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم گردد.

مرحله هشتم

پس از گذشت این زمان سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس یک کاسه آب جوش طبقه زیرین فر می گذاریم تا رطوبت به عمل آمده باعث نرم شدن بافت نان گردد. حالا اجازه می دهیم نان ها به مدت 25 دقیقه بپزند.

مرحله نهم

پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج نموده و اجازه می دهیم نان ها کاملا خنک شوند. در نهایت نان ها را درون یک ظرف مناسب قرار می دهیم و روی آنها را با یک پارچه تمیز می پوشانیم تا نرم بمانند، سپس سرو می کنیم. نوش جان.

منبع: گردشبان

به "با طرز تهیه نان زمل اتریشی آشنا شوید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با طرز تهیه نان زمل اتریشی آشنا شوید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید