فراوری سالانه 50 تن لیموترش در مازندران
به گزارش وبلاگ پنجره، سخنگوی سازمان جهادکشاورزی مازندران با بیان اینکه خرما کلا، روستای هدف برای کشت لیموترش است، شرح می دهد که در روستاهای دیگر قائمشهر، بابلسر، جویبار و منطقه ها دیگر مازندران کشت لیموترش به طور پراکنده وجود دارد.
به گزارش وبلاگ پنجره، به گفته حسن عنایتی، در حال حاضر نهال لیموترش در مازندران فراوری می گردد و جهادکشاورزی درصدد است فراوری لیموترش در واحدهای کوچک مقیاس و میانه مقیاس را توسعه دهد. او به وبلاگ پنجره گفت: لیمو ترش در مازندران زیرپوشش گلخانه ای در مساحت بیش از 30 هکتار فراوری می گردد. لیمو ترش در دمای پایین دچار خسارت می گردد و به خصوص نهال های جوان. برای همین، وقتی نهال ها در گلخانه قرار می گیرد، اندازه باردهی لیموترش افزایش می یابد. سخنگوی سازمان جهاد کشاورزی تاکید نمود: برداشت لیموترش در استان مازندران 45 تا 50 تن در سال است. نوع لیموترش پرشین لاین و لایم است. و در سالی چندین بار درختان گل می دهند و برداشت در چند نوبت صورت می گیرد. کشت لیموترش برای بسیاری از فراوریکنندگان استان صرفه مالی دارد. لیموترش گلخانه ای برخلاف فراوریات جنوب کشور، در تمامی فصول عرضه می گردد.
منبع: همشهری آنلاین